Scroll Top

Nieuwe recruiter stelt zich voor

NIEUWE RECRUITER STELT ZICH VOOR

Mijn naam is Wytske de Vries, op het moment van schrijven 38 jaar en acht jaar geleden heb ik het mooie Rotterdam verruild voor het gezellige Den Haag.

Mooie stichting
Sinds december ben ik gestart als recruiter bij BAKboord en zal mij voornamelijk richten op het werven van jobcoaches. Omdat mijn professionele kennis en ervaring ook op het gebied van HR en recruitment ligt, vind ik het des te leuker dat ik dit nu als vrijwilliger kan inzetten en helpen deze mooie stichting uit te breiden. Een persoonlijke toevoeging voor mij is de kennismaking met de overheid/gemeenten aangezien mijn ervaring zich tot nu toe tot het bedrijfsleven beperkt.

Begeleiding voor wie het lastiger is een baan te vinden…
Werk is voor iedereen in de samenleving belangrijk omdat het bijdraagt aan een stukje zingeving, het geeft voldoening, het is leerzaam, er zit een sociaal component aan en afhankelijk van het soort werk levert het natuurlijk ook loon op. Het is echter voor de één makkelijker om een baan te vinden dan voor de ander. Gelukkig zijn er stichtingen zoals BAKboord die mensen, voor wie het lastiger is een baan te vinden, helpen en begeleiden zodat ook hun kans van slagen op de arbeidsmarkt steeds groter wordt.
En ik ben erg blij dat ik de kans krijg hieraan bij te dragen.

Wytske, van harte welkom!

LAAT EEN REACTIE ACHTER