Scroll Top

BAKboord verwelkomt nieuwe bestuursleden

Versterking was langgekoesterde wens


Het bestuur van Stichting BAKboord is verheugd door de komst van bestuursleden Mark van Oosten en Floor Wubbe. Met deze twee bestuursleden haalt de stichting expertise in huis op het gebied van onder meer communicatie, PR en data-analyse. Dat komt goed van pas in het verstevigen van het ingezette beleid van BAKboord.

Wie zijn Mark en Floor?

Mark van Oosten is bedrijfskundige en werkt als voorlichter in de Tweede Kamer. Ook heeft hij ervaring in verschillende managementfuncties, onder andere in de financiële sector. Zijn portefeuille wordt PR en communicatie. Zijn eerste taak is om vorm te geven aan het nieuwe communicatiebeleid van Stichting BAKboord. Ook richt hij zich op het instellen van een communicatiecommissie.

Mark van Oosten: “Het is een eer om onderdeel te zijn van het bestuur van stichting BAKboord. Een stichting waar iedereen zich met hart en ziel inzet voor een eerlijke (tweede) kans voor mensen in een lastige positie. Het is belangrijk om de mooie verhalen over deze stichting vaker te vertellen, zodat meer mensen erachter komen wat wij voor hen kunnen betekenen.”

nieuw bestuurslid Mark van Oosten

Floor Wubbe heeft een achtergrond als ontwikkelings- en onderwijspsycholoog en is medewerker bij het Steunpunt van Kompassie. Daar helpt zij mensen met een psychische kwetsbaarheid bij praktische en mentale problemen. Daarnaast is ze mantelzorger. Haar eerste taak is om de resultaten van de tevredenheidsonderzoeken voor onze organisatie te analyseren.

Floor Wubbe: “Sinds kort ben ik actief voor BAKboord. Ik wil als bestuurslid bijdragen aan de verbetering en uitbreiding van de trajecten die de stichting biedt aan ex-gedetineerden. Met mijn kennis op het gebied van vragenlijst-onderzoek en met mijn kritische blik op zaken hoop ik een steentje bij te dragen.”

nieuw bestuurslid Floor Wubbe

Keurmerk

Mark en Floor zijn sinds de bestuursvergadering van juni 2023 actief als bestuurslid. Uitbreiding van het bestuur van Stichting BAKboord was een langgekoesterde wens. Sinds een jaar timmert de stichting stevig aan de weg om het kwaliteitskeurmerk ISO-NEN 9001 binnen te slepen. Hier vind je meer informatie over Stichting BAKboord.

Voor meer informatie, neem dan gerust contact op met voorzitter Walther Burgering op +31 6 29 56 28 65.

LAAT EEN REACTIE ACHTER