Scroll Top

Nieuw Team begonnen

NIEUW TEAM BEGONNEN

Vanaf 1 oktober 2021 is Stichting BAKboord Den Haag gestart met een nieuwe samenstelling van het uitvoerend team. Zij begeleiden momenteel een tiental vrijwilligers op het gebied van jobcoaching en managementondersteuning. Ook wordt door hen het contact onderhouden met partners, verwijzers en werkgevers.

Intakegesprekken
Walther is tijdelijk aanspreekpunt en contactpersoon inzake externe contacten. Hij is deels op maandag- en donderdag beschikbaar. Voor de vrijwilligers en de deelnemers zijn Katja en Antonella beschikbaar. Zij zijn al begonnen met de kennismaking en intakegesprekken voor de jobcoaches. In november volgen de intakes met de deelnemers. Eind november start in samenwerking met ervaren vrijwilligers het inwerkprogramma voor de nieuwe jobcoaches.

Contact per mail
Vooralsnog wordt gevraagd om zoveel als mogelijk per mail te communiceren. Dat gaat het beste werken. Walther (0629.562.865) en Katja (0615.444.912) zijn meestal op maandag en donderdag bereikbaar.

Zinvolle arbeid
Logischerwijze zijn de ambities voor dit jaar enigszins bijgesteld, maar het meest belangrijke blijft overeind: BAKboord gaat door om op een goede wijze ex-gedetineerden naar zinvolle arbeid te begeleiden. Contactgegevens: info@stichtingbakboord.nlkatja@stichtingbakboord.nl of antonella@stichtingbakboord.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER