Scroll Top

Nieuwe locatie voor BAKboord Den Haag

Bij een doorstart, een nieuwe huisstijl en een verse, zelfstandige stichting hoort natuurlijk ook een passende locatie. BAKboord heeft deze plek onlangs gevonden aan het Om en Bij in Den Haag. Met ingang van half februari maakt BAKboord gebruik van een kantoorruimte in de Lukaskerk, waarbij ook een mooie vergaderruimte ter beschikking staat.

De verbinding tussen de Lukaskerk en BAKboord is extra bijzonder omdat de Lukaskerk een zogenaamde ‘Kerk met Stip’ is. Deze kerken staan nadrukkelijk open voor ex-gedetineerden (en hun families) die op zoek zijn naar een manier om zowel op sociaal als op religieus vlak (weer) onderdeel te gaan uitmaken van een gemeenschap. Mensen met een detentieverleden kunnen bij deze ‘Stipkerken’ terecht voor hulp bij problemen, voor activiteiten en voor persoonlijk contact.

Het kan dan ook niet anders dan dat de Lukaskerk een warme plek zal zijn voor het projectteam, de vrijwilligers en ook de deelnemers van BAKboord!

De projectmedewerkers van BAKboord zijn niet altijd aanwezig. Neem daarom altijd van tevoren contact op wanneer je langs wilt komen op kantoor.

Gerelateerde berichten

LAAT EEN REACTIE ACHTER